2022 YILI BURSLULUK SINAVI

Bursluluk sınavına müracaat etmiş öğrencilerimize bir hatırlatma;

Bursluluk sınavı, 04 Eylül 2022 Pazar günü Saat: 10.00'da Yalvaç'ta yapılacak olup, öğrencinin hangi okulda sınava gireceği sınavdan bir hafta önce belli olacaktır. Sınava gireceği okulu öğrenemeyen öğrencilerimiz sınava bir hafta kala okula uğrayıp sınav giriş bilgilerini okulumuzdan öğrenebilirler.

Sınav sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinden itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın http://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

Isparta İl sınırları dışına taşınan öğrencilerimiz için önemli bir not:

"Mücbir sebepten (nakil, zorunlu ikamet değişikliği, mevsimlik işçi, yurt dışından gelmiş olanlar, tayin nedeniyle yer değişikliği gibi) başka illerde bulunan öğrencilerin velileri öğrencinin durumunu anlatan dilekçe ve belgeler ile sınava girmek istedikleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine sınav tarihinden en az 10 gün önce başvuru yapacaklardır. Dilekçeler, Bölge Sınav Yürütme Komisyonları tarafından değerlendirilerek başvurusu uygun görülen öğrencilerin sınava katılmaları sağlanacaktır."

YALVAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ayrıntılı bilgi için Okul Telefonu: 0 246 441 82 80

Yayın: 08.08.2022 - Güncelleme: 08.08.2022 22:24 - Görüntülenme: 146