Ock

ÇEDES Projesi kapsamında Aralık Ayı konusu Yardımseverlik ve Merhametti.Öğrencilerimiz bu kapsamda tedbirlerini alarak sokak hayvanlarına mama bıraktı. Daha sonra bu anlamlı günü pasta keserek kutladılar.Sonrasında bu konular uzerine konuşuldu.

Ock

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında 5. sınıf öğrencilerimiz Türkçe Öğretmeni Elif BAYSAL ile 4. kitabın tahlilini tamamladılar.

Ock

Yalvaç Müftülüğü izci lideri Abdullah YILMAZ Hocamız izcilerimizle birlikte bu hafta Kaş Hacıbey Camisini temizlediler.ÇEDES Projesi ile öğrencilerimiz kendilerinde var olan erdemleri ortaya çıkardılar.

Okul Sporları Yıldızlar Kick Boks Müsabakalarında öğrencilerimizden;

Esma Nur GÖRGÜN.Sara SUSUZ, Hüseyin BARDAK ve Samed ÇELİK Isparta Şampiyonu,Gülfem İLERİ Isparta ikincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nazlıgül YIRTICI ve Din Kültürü Öğretmenlerince yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle pazar günleri buluşularak çesitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Ock

Okulumuz 5/C Sınıf öğrencisi Emir KANDEMİR Okul Sporları Küçükler Karete Branşı Kata dalında Isparta 3.sü olmuştur.Başarıların daim olsun Emir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin çalışmaları hızla devam etmektedir.Kasım ayı faaliyet içeriği ile ilgili pano oluşturularak öğrencilerimizde farkındalık oluşması sağlanmıştır.Aralık ayında okulumuzda Yunus Emre ile ilgili en iyi afiş yarışması düzenlenmiş olup komisyonca seçilen en iyi afiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir. Öğrencilerimizce Yunus Emre konulu pano çalışması yapılmıştır.

Haz

Okuyorum Prejesi kapsamında belirlenmiş olan kitaplardan ikincisi olan 'Ben Yalnız İvan' tüm takımlarımızca okunmuş olup sınıflarımızdaki akıllı tahtalardan filme uyarlanmış hali izletilmiş, film ve kitap üzerine konuşulmuştur.

May

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa planlamış olduğumuz trafik eğitimi okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Trafik kurallarının önemi,trafikte saygı gibi konular üzerinde öğrencilerimize trafik polisleri tarafından bilgiler verildi.

May

Okuyorum Prejesi kapsamında belirlenmiş olan kitaplardan ilki olan 'Kızıl Akrepler Şehri' tüm takımlarımızca okunmuş olup okulumuz konferans salonunda kitapla ilgili yarışma düzenlenmiştir.

Nis

25 Nisan 2023 tarihinde Isparta’da yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği yarışmalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz elde ettiği derecelerle bizleri gururlandırdı.

Nis

"EĞİTİMDE TEK YÜREK" projesi kapsamında Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Okulumuz öğrencilerinin depremde vefat eden kardeşlerimiz için okudukları hatimlerin duası, Devlethan camisinde teravih namazı sonrası yapıldı.

Allah kabul etsin, depremde vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin

Nis

Birlik,beraberlik ve paylaşma ruhunun yaşatılması için 12 Nisan akşamı öğrenci ve öğretmenlerimizle dayanışma içerisinde kurduğumuz iftar soframız yüreklerimizi ısıttı.

Nis

Öğrencilerimizle kitap fuarını ziyaret ettik.Aralarında okulumuz Türkçe Öğretmeni Ali ÇELİK'in de bulunduğu yazarlarla sohbet etme fırsatı bulan öğrencilerimiz için renkli,güzel bir gezi oldu.

Nis

Yalvaç 2. Kitap fuarında eserlerini tanıtan okulumuz Türkçe Öğretmeni Ali ÇELİK'i ziyaret ettik.