ISPARTA / YALVAÇ - İMAM HATİP ORTAOKULU

AHMET AKSOY - Okul Müdürü

1976 yılında Yalvaç´ta dünyaya geldi. İlköğrenimini Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu´nda tamamladı. Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden 1994 yılında mezun oldu. 1999 yılında mezun olduğu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde İslam Hukuku Ana Bilim Dalında yüksek lisansını 2002 yılında tamamladı.

2001-2004 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı´na bağlı olarak Konya´nın Taşkent ilçesinde ve Yalvaç´ta İmamlık görevini yerine getirdi.

2004-2012 yılları arasında Gaziantep´in İslahiye ilçesinde Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu ve Dervişpaşa İlköğretim Okullarında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı.

2012-2013 Öğretim yılında Alemdar İlköğretim Okulu ve Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde kısa süreli olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı.

2013-2014 Öğretim yılında İmam Hatip Ortaokulu´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliğine başladı.

2015 yılından bu yana halen okulumuzda Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.