Okulumuz 1.dönem 1.sınavtarihleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ders saatleri çizelgesi

Eyl

Okulumuz 5.sınıfa kaydolan öğrencilere yönelik geleneksel hale gelen Ödüllü Kayıt Sınavımız 13 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacaktır.

Ödüllerimiz;

İlk 3 öğrenciye kol saati

3 öğrenciye futbol / voleybol topu

5 öğrenciye satranç takımı

10 öğrenciye kitap takımı

Eyl

Okulumuz öğrenci kıyafetleri aşağıdaki resimlerdeki şekliyle geçen seneki kıyafetler ile devam edilecektir.

Aşağıdaki resimler üst kıyafetler içindir. Alt kıyafetler ise koyu renkli olmak şartıyla serbest olacaktır.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Sadâ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı' projesi başvuruları sonuçlandı.

May

İlköğretim Ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayınlandı.

May

Davranışşal Bağımlılıla Mücadele Eylem Planı aşağıdaki linktedir. Linki tıklayarak bu kapsamdaki materyallere ulaşabilirsiniz.

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi yayınlandı

Ağu

Bursluluk sınavına müracaat etmiş öğrencilerimize bir hatırlatma;

Tem

8.sınıfa geçen öğrencilerimiz için yaz tatilinde okulumuzda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden kurslar düzenlenmiştir.

18 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayıp 26 Ağustos 2022 Cuma günü bitecektir.

Kurslarımız, Pazartesi ve Cuma günleri yapılacak olup saat: 09.00 ile 12.10 arasında olacaktır.

Tem

Yaz okuluna neden ihtiyacımız var?

Matematik ne işe yarıyor?

İngilizce ne işe yarıyor?

Neden İngilizce öğrenmeliyim?

Bu sorulara yönelik bir çözüm üretebilmek için yaz okulu iyi bir fırsat.

Kaybedeni olmayan bir yarışma daha düzenliyoruz.

Ağu

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı için okulumuz 5.sınıfa kaydolan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla sınav yapılacaktır.