Nis

Öğrencilerimizin akademik gelişim ve kariyer planlaması yapmalarını sağlamak için okulumuzda düzenlediğimiz Kariyer Günleri faaliyetleri etkin bir şekilde devam ediyor. Farklı meslek gruplarından kişiler okulumuza davet edilerek öğrencilerimizle buluşturuluyor.Hayatta mutlu olmanın en önemli maddelerinden birinin doğru mesleği yapmak olması sebebiyle öğrencilerimizin mesleklere yönelirken kendilerine uygun mesleği tanımaları hedefleniyor.Bizleri kırmayıp davetimizi kabul eden değerli sağlık çalışanları ve diyanet çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz.

Nis

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla hafız öğrencilerimizin camilerde mukabele okumaları ve hatimle teravih namazı kıldırmalarına olanaklar sağlandı.Öğrencilerimizin camilerdeki programlarına eşlik eden okul müdürümüze ve meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamıda okulumuzda Ramazan ayında kurulan yardımlaşma sandığı ile öğrencilerimize yardımlaşma bilinci kazandırıldı. Veren elin alan elden her zaman üstün olduğu anlayışı kazandırıldı.

Derslerinde yardımlaşmanın önemi üzerinde durarak öğrencilerimizi bu erdemli davranışa sevk eden tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Nis

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında belli bir plan çerçevesinde 8. sınıf öğrencilerimize düzenli deneme sınavları yaparak onların gelişimlerini destekliyoruz.Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Liselere Geçiş Sınavında öğrencilerimizin başarılı olacağını ümit ediyor emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında okulumuz 8/B sınıfı öğrencisi İlyas AKKUŞ hem sağ hem de sol kolda BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 12-13 Haziranda yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.Okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Hasibe TURAN ise kendi kilosunda sol kolda BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

Mrt

Eğitim ortamları Meslek dersi öğretmenlerince planlanarak düzenlenmiş olup okulumuzun panolarında sergilenmiştir.

Mrt

Okul Sporları Floor Curling müsabakalarında okulumuz Küçükler Karma, Yıldız Kız ve Yıldız Karma takımları Isparta Şampiyonu olmuştur.

Mrt

İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan mesleki yarışmalarda öğrencimiz Eren KARABIYIK, Ezan Okuma Yarışmasında Isparta 3.sü olmuştur.

Mrt

Okulumuzda okuma kültürünün geliştirilmesi adına okuyan,düşünen,yorumlayan,eleştiren,medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren,söz ve yazı varlığımızı geliştiren,okumayı bir yaşam biçimi haline getiren,arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu projeye 3 farklı grupta 30 öğrenci 3 lider öğretmen 4 farklı kitap ile dahil olduk.

Mrt

İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan mesleki yarışmalarda öğrencimiz Enes İLHAN Hafızlık yarışmasında Isparta 3.sü oldu.Mehmet Vefa Sücüllülü ise Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında Isparta 2.si oldu.

Mrt

Yıldız kız Futsal takımımız turnuvalarda okulumuzu temsil ederek ilçe 3.sü olmuştur.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte Kaş Hacıbey Camisinde berat kandili programı icra ettik.İlahiler eşliğinde geçen ibadet gecesi cami cemaatince yoğun ilgi gördü.

İLYAS AKKUŞ                 Sağ kol1. sol kol1.

HASİBE TURAN               Sağ kol1. sol kol1.

FURKAN SAKALLI            Sağ kol 4. sol kol2.

ENES MALİK AKÇAY         Sağ kol 3. sol kol3.

RAMAZAN BÜYÜKKUTLU   Sol kol3.

MUSTAFA TEKİN              Sağ kol 3.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "VAKTİ KUŞANMAK" etkinlikleri kapsamında 6.sınıf öğrencilerimizle ikindi namazını Kaş Hacı Bey Mahalle Camisinde birlikte kıldık.

Namaz öncesinde öğrencilerimiz ile cami görevlileri, cami ve namaz konusunda birlikte hasbihal ettiler.

Namazda sonra öğrencilerimize ikramda bulunan cami görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin danışmanlığında öğrencilerimiz tarfından namazın önemini anlatan panolarımız yayında.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.