ISPARTA / YALVAÇ - İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Yalvaç İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü personeli tarafından öğretmenler günü dolayısıyla okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette öğretmenlerimize çiçek takdim edilerek kitap hediye edildi.

Ziyaretleri dolayısıyla Müftülük personeline teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğretmenler günü dolayısıyla Okul Müdürü Ahmet AKSOY ve personelimiz Cafer KUTLU birlikte çiğ köfte yoğurdular ve öğretmenlere ikram ettiler.

Kas

Konsorsiyum üyesi olduğumuz Kelebek Etkisi dergimiz yayında. Derginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

5.sınıf öğrencilerimizle birlikte mezun oldukları İlkokulları ziyaret edip emekleri için idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ettik.

Eyl

8.Sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik Liselere Geçiş Merkezi Sınavı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ağu

Okulumuz 5.sınıfa kaydolan öğrencilere yapılacak olan Geleneksel Ödüllü Kayıt Sınavı ayrıntıları belirlendi.

Ağu

Yeni eğitim –öğretim yılı öncesinde öğrencilerimizin daha güzel sınıf atmosferlerinin olması için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla sıralarımız yenilendi. Yaz okulu ve Dyk için okulumuza gelen öğrencilerimiz yeni sıralarda ders işlemekten mutluluk duydu.

Haz

İlçemiz TEMA sorumlusu Fatih İlkokulu Müdür Yardımcısı Melek AKBIYIK tarafından yapılan eğitimle öğrencilerimiz sıfır atık konusunda duyarlılık kazandı. Melek AKBIYIKLA doğa gönüllüsü olan öğrencilerimiz çevre temizliği yaptılar.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necdet EROL sınav öncesi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti. Sıcak konuşmalarıyla öğrencilerimizin üzerinde etki bırakan Müdürümüze ziyaretinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Haz

21-22 Mayıs Okul Sporları kapsamında Adıyaman'da yapılan Yıldızlar Bilek Güreşi Müsabakalarında Okulumuz öğrencisi Aziz GÖKCEN Türkiye 5.si olarak bizleri gururlandırdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necdet EROL öğrencimizi sınıfında sürpriz ziyaretiyle ödüllendirdi. İnce düşüncesi için kendisine teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin milli, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak için öğrencilerimizi yazar Mihrali ÇELİK ile buluşturduk. Çatlak Ali kitabının yazarı Mihrali ÇELİK ile söyleşi yapan öğrencilerimiz kitabın vermek istediği mesajla toplumsal değerlerimizi yorumlama imkanı buldular. Söyleşinin ardından yazarla imza günü düzenlenerek öğrencilerimizin hayatlarında güzel anılar biriktirmesini sağladık.

May

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer günleri ile çeşitli meslekler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu sayede öğrencilerimiz hem meslek gruplarını tanımış hem de aklında oluşan soruları meslek çalışanlarına sorma imkanı bulmuşlardır.

Mesleki Rehberlik çalışmaları doğrultusunda lise tanıtımları yapılmıştır. Bu kapsamda ilçemiz Atatürk Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek 8. Sınıf öğrencilerimizle tanıtım çalışmaları yapmışlardır.

May

Öğretmenlerimiz gerek derslerinde grup çalışmaları ile gerekse ders dışı zamanlarda öğrencilerin birbirleriyle bilgi alışverişi yapmalarını sağlıyor. Böylelikle öğrenciler okula kendilerini ait hissederek sınıflarda ortak dil kullanabiliyor. Sınıf rutinleri oluşturarak eğlenceli zaman geçiriyorlar.

May

Sınıf kapılarına ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarına rol model olacak örnek ve öncü şahsiyetlerin isimleri verilerek şahsiyetlerin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz örnek şahsiyetler konusunda bilgi sahibi olmuştur.