May

Kut'ül Amare zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla İlçemiz Öğretmenevi salonunda protokolün de katılımı ile kutlama programı gerçekleştirildi. Şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilaveti icra edildi, şiirler okundu, gösteriler yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında okulumuzda halat çekme, balon patlatma, ördek yürüyüşü, sandalye kapmaca yarışları yapıldı. Okulumuz öğrencilerinden oluşan Geleneksel Türk Okçuluğu takımımız gösteri yaptı. Ayrıca da öğrencilerimiz Esma Nur Görgün'ün jimnastik gösterisi tüm izleyenleri adeta büyüledi. Okulumuz Taekwondo takımı gösterileri de 23 Nisan Şenliğine renk kattı.

Nis

Okul sporları kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu dalında yapılan Isparta İl elemeleri 07 Nisan 2022 Perşembe günü Isparta Atatürk Stadyumunda yapıldı.

Nis

31.03.2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Ahmet AKSOY tarafından personele verilen eğitimin arkasından öğrencilerimiz de deprem anında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Aziz Gökcen bölge birincisi olurken, Beyza Sarıpınar bölge dördüncüsü oldu.

Mrt

Öğretmenlerimiz derslerinde grup çalışmaları ile öğrencilerin birbirleriyle bilgi alışverişi yapmalarını sağlıyor. Böylelikle akran öğrenme yöntemiyle bilgiler daha kalıcı hale geliyor.

Mrt

Mesleki rehberlik bağlamında okul rehberlik servisimizce 8. Sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı çalışması yapılmış. Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçebilecekleri meslekler hakkında bilgi verilmiştir

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin örgün eğitim ile birlikte yürüttükleri hafızlık eğitimleri başarıyla sonuçlandı. Hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz Meryem AŞIK, Yaşar BIÇAKLI ve Ayşe Hümeyra ÇELİKKAYA ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuzda Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması konusunda öğretmenlerimize okulumuz formatör öğretmeni Uğur BAĞ tarafından bilgi verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü dolayısıyla tüm sınıflarımızda öğrencilerimiz tarafından şehitlerimiz için Yasinler okundu dualar edildi. Öğretmenlerimiz gün boyunca derslerinde Çanakkale Şavaşı ile ilgili öğrencilere bilgiler verdi.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Habibcan NEHOŞ ile birlikte 4 kız iki erkek öğrencimizin içerisinde bulunduğu Yalvaç Futbol takımı,23 Nisan Futbol Turnuvası için gittikleri Adana'da erkek takımı bölge ikincisi olurken kız takımı bölge birincisi olmuş ve Türkiye yarı finaline katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Okulumuzda iki ayrı grup ile Berat Kandili programı yapıldı. Bu anlamlı günde erkek öğrencilerimiz ilçemiz Din Kültürü Öğretmenlerinden Nurettin KOCAGÖZ, kız öğrencilerimiz ise ilçe vaizimiz Nesrin AKSOY tarafından yapılan konuşmalar ile günün anlamını kavradı.

Mrt

Okul kütüphanesinde yer alan kitap çeşitliğini artırmak için velilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalar kapsamında kütüphanemiz için 200 adet kitap temin edilerek öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Mrt

LGS hazırlıkları kapsamında 8.sınıf öğrencileri için düzenli olarak yapılan deneme sınavlarında okulumuzda birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen Mehmet Akif'e mektup yarışmasında öğrencilerimiz 2.Elif Genç ve 3.Elif Bıçaklı'ya ödülleri takdim edildi.